Veilige en duurzame magazijnverlichting

Een goed verlicht magazijn of distributiecentrum is belangrijk voor de efficiëntie en veiligheid van werkzaamheden. Bij Lixero begrijpen we dat bedrijven met grote opslagfaciliteiten specifieke eisen hebben als het gaat om verlichting. Onze oplossingen zijn ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Hierbij richten we ons op het besparen van energie, het bieden van een veilige werkomgeving en het minimaliseren van onderhoud.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bedrijven die ons vertrouwen

Energie besparen met energiezuinige magazijnverlichting

Energie besparen is een prioriteit voor bedrijven tegenwoordig, vooral voor bedrijven met een groot magazijn of distributiecentra. Traditionele verlichting verbruikt aanzienlijk meer energie én genereert meer warmte, wat resulteert in hogere energiekosten. Onze oplossing? De nieuwste generatie ledverlichting. Led magazijnverlichting is niet alleen veel energiezuiniger dan conventionele lampen, maar gaan ook veel langer mee. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het energieverbruik van nieuwe ledverlichting ten opzichte van oudere ledverlichting is significant beter.

Meer besparen met slimme verlichting

Naast energiezuinige ledverlichting, kunnen slimme sensoren een essentieel zijn van jouw energiebesparende verlichting. Deze bewegingssensoren  detecteren de aanwezigheid van personeel of beweging in een specifiek gebied van het magazijn. De verlichting wordt dan automatisch aangepast hierop. Als er niemand aanwezig is, kunnen de lichten gedimd of uitgeschakeld worden. Dit minimaliseert onnodig energieverbruik, vooral in minder gebruikte delen van het magazijn of distributiecentra.

 

Een veilige werkomgeving

In ieder distributiecentra of magazijn staat veiligheid voorop. Goede verlichting is een van de belangrijkste ingrediënten voor het waarborgen van de veiligheid van het personeel. Al onze lichtplannen voldoen aan de wettelijke vereisten voor verlichtingsniveaus in werkgebieden. Zo kunnen medewerkers veilig navigeren, goederen verplaatsen en inspecties uitvoeren. Dit allemaal zonder risico op ongevallen door slechte verlichting.

Geen onderhoud door kwaliteit

Oderhoud kan een aanzienlijke kostenpost zijn voor bedrijven met grote magazijnen. Slecht ontworpen verlichtingssystemen vereisen frequente vervangingen en reparaties. Wij werken met hoogwaardige verlichting van eigen merk of kwaliteitsmerken zoals Regiolux. Deze producten zijn niet alleen energiezuinig maar ook duurzaam en betrouwbaar. Met een lange levensduur en minimale uitvaltijd minimaliseren onze magazijnverlichting de onderhoudslasten.

Jouw partner voor magazijnverlichting

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakt verlichtingsproject voor jouw magazijn, distributiecentrum, pakhuis of opslagfaciliteit, dan zijn wij jouw partner. We combineren energie-efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid in onze lichtplannen. Die altijd voldoen aan de wettelijke voorschriften en normen. Neem vrijblijvend contact op om jouw project te bespreken en ontdek hoe jij kunt profiteren van kostenbesparende verlichting. Samen verlichting we jouw weg naar succes.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of laat je gegevens achter. We komen binnen een werkdag bij je terug!

Tom Trommelen

Commercieel Directeur