het begint
met een gesprek 

Jij hebt een visie, wij de kennis van verlichting. Door goed naar je te luisteren en de ruimte te observeren vertalen wij jouw wensen en eisen naar creatieve, doeltreffende lichtconcepten. Samen met jou kiezen we een lichtplan dat exact past bij jouw doel. Daarbij zorgen wij voor de juiste balans tussen gebruik, duurzaamheid en beleving. Dat is onze aanpak!

Lichtdesign Aanpak Lixero Foto we maken een
lichtplan op maat

Onze lichtarchitecten gaan met jouw plan aan de slag. Ze ontwerpen jouw visie in 3D met behulp van de beste tekenprogramma’s. Als het concept gereed is bespreken we alle aspecten door en passen het net zolang aan totdat jij helemaal tevreden bent.

Producten Aanpak Lixero Foto Wij produceren
jouw producten

Krijgt het plan het groene licht? Dan gaan wij op zoek naar de juiste producten. Vaak produceren wij deze zelf op duurzame wijze, soms kopen wij ze in als dat nodig is. Door zoveel mogelijk te werken met lokale leveranciers en grondstoffen proberen wij onze ‘footprint’ zo klein mogelijk te houden. Aangezien we niet voor ieder project alle producten zelf hebben werken we nauw samen diverse kwaliteitsmerken zoals Arkoslight , Regiolux, Zemper en Spottune.

Montage Aanpak Lixero Fotowij monteren
jouw verlichting

Wij zorgen dat het bedachte lichtplan precies wordt uitgevoerd zoals dat de bedoeling is. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat ieder project tot in de puntjes wordt opgeleverd. Loopt het op locatie net even anders? Dan zoeken wij samen met jouw de best passende oplossing. Wij gaan voor 100% tevredenheid!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur