Het begint met een gesprek

Jij hebt een visie, wij hebben de kennis van verlichting. Door jouw wensen, of de wensen van jouw opdrachtgever, duidelijke te krijgen starten we met een goede basis. Daarnaast brengen we de ruimte in kaart, niet geheel onbelangrijk. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de hoogte, het soort plafond maar ook andere technische aspecten zoals aansluitpunten. Een goed eindresultaat begint met een goed gesprek.

Lichtplan laten maken

Als alles duidelijk is gaan we aan de slag met jouw lichtplan. Een van onze ervaren light designers ontwerpt jouw lichtplan met behulp van DIALux, dé software op het gebied van lightdesign. Als het concept gereed is bespreken we samen alle aspecten en passen het net zolang aan totdat jij helemaal tevreden bent.

Wij produceren
jouw producten

Krijgt het lichtplan het groene licht? Dan gaan wij op zoek naar de juiste producten. Vaak produceren wij deze zelf op duurzame wijze, soms kopen wij ze in als dat nodig is. Door zoveel mogelijk te werken met lokale leveranciers en grondstoffen proberen wij onze footprint zo klein mogelijk te houden. Aangezien we niet voor ieder project de beste producten zelf hebben werken we nauw samen diverse kwaliteitsmerken zoals Arkoslight, Alphabet, Regiolux, Zemper en Spottune.

Vakkundige installatie

Wij zorgen dat het lichtplan precies wordt uitgevoerd zoals dat de bedoeling is. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat jouw project tot in de puntjes wordt opgeleverd. Loopt het op locatie net even anders? Dan zoeken wij samen met jou de best passende oplossing. Wij zijn pas klaar als jij helemaal tevreden bent.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur