Horeca verlichting vraagt om sfeer

Iedere horecazaak is anders, dit vraagt om een plan op maat. Net zoals er veel restaurants zijn, zijn er ook veel verschillende soorten verlichting. Wij vertalen jouw concept door in een mooi verlichtingsplan met een fijne sfeer waarin de gast kan genieten.

Vraag hier jouw lichtplan aan

Horecazaken die ons vertrouwen

Een uniek
horeca lichtplan

Bij het creëren van de perfecte sfeer in jouw horecazaak is verlichting een cruciaal element. De keuze van de verlichting voor restaurants is afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt er gekeken naar wat je wilt uitstralen, in combinatie met het eten dat geserveerd wordt. Dit heeft namelijk invloed op de armaturen die wij gebruiken. Hiervoor ontwikkelen wij een uniek horeca lichtplan op maat!

Kies voor stijlvolle horeca verlichting

Naast de producten van onze eigen makelij werken wij samen met toonaangevende verlichtingsmerken. Door samen te werken met deze producenten kunnen we de perfecte oplossing voor jou realiseren. Als officiële distributeur van Arkoslight is het mogelijk om jou te voorzien van stijlvolle horeca verlichting van de hoogste kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden met Arkoslight? Bekijk onze Arkoslight catalogus online of vraag een fysieke editie aan.

Experience is key

Onze ervaren horeca verlichtingsspecialisten begrijpen dat elke horecagelegenheid zijn identiteit en ambiance heeft. Daarom werken wij nauw met jou samen om een gepersonaliseerd lichtplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de stijl en het concept van jouw restaurant. Van chique eetgelegenheid tot trendy bars, wij hebben een breed scala aan producten om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Bekijk enkele horeca verlichting projecten hieronder!

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of laat je gegevens achter. We komen binnen een werkdag bij je terug!

Barry Janssen

Account Manager