Op deze pagina vind je veelgestelde vragen inclusief antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze graag voor je via onze chat of via een contactaanvraag.

Jazeker, onze designafdeling maakt een vakkundig lichtplan voor jou. Deze kun je via deze pagina aanvragen: lichtplan aanvragen.

Ja, wij kunnen jou adviseren over jouw lichtplan. Zowel op het gebied van techniek en uitvoering als design en regelgeving. Neem hiervoor contact met ons op via deze pagina: contact opnemen.

Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij een persoonlijke prijsopgave kunnen maken. Neem via deze pagina contact op: contact opnemen.

Ja, het is mogelijk om 3D renders van een lichtplan te maken. Zo krijg je een nóg beter en realistischer beeld van hoe het eruit gaat zien. Vraag jouw 3D lichtplan aan via deze pagina: lichtplan aanvragen.

Een lichtplan is de blauwdruk voor ieder (licht)project. In dit artikel leggen we je haarfijn uit wat een lichtplan is: wat is een lichtplan?

Momenteel hebben wij een aantal Arkoslight armaturen in ons kantoor tentoon gesteld. Deze kun je komen bekijken op afspraak, maak een afspraak via deze pagina: contact opnemen.

Helaas leveren wij enkel aan bedrijven. Wij kunnen je wel advies geven over welke partij jou het beste kan helpen met jouw specifieke vraag of project. Neem hiervoor contact met ons op via deze pagina: contact opnemen.

Lixero betekent licht in het Aragonees, Aragonees is een oude taal die wordt gesproken in de Spaanse Pyreneeën. Het woord is afgeleid van het Spaanse ‘ligero’ en het Franse ‘léger’.

Jazeker, wij werken continu samen met internationale bedrijven. Neem voor meer informatie contact met ons op via deze pagina: contact opnemen.

Ja, onze ervaren calculators maken graag een offerte voor jou. Vraag via deze pagina een offerte aan: offerte aanvragen.

Dat doen wij zeker. Via deze pagina kun je jouw offerte uploaden: tegenofferte ontvangen.

Ja, wij zijn distributeur van verschillende merken. Met deze merken bieden wij een breed scala aan woonverlichting. Deze merken vind je op deze pagina: merkenpagina.

Jazeker, met onze audiotak Lixero Audio bieden wij audioplannen en geluidsvriendelijke audiosystemen met speakers. Meer informatie vind je op deze pagina: Lixero Audio.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur