Wil jij een lichtplan voor jouw project aanvragen? Wij gaan graag de uitdaging aan. Nadat we jouw aanvraag ontvangen gaan we in gesprek om het project en de wensen te bespreken. Hierna kunnen we aan de slag met het maken van het lichtplan op maat. Met behulp van Dialux (licht design software) tekent een van onze ervaren light designers jouw lichtplan. Hierbij worden jouw wensen gecombineerd met het doel van de ruimtes en onze jarenlange ervaring. Zo weet je zeker dat het licht technisch helemaal klopt!

Jouw lichtplan op maat

Vraag jouw lichtplan aan via het formulier op de pagina. Omschrijf hierbij jouw project zodat we meteen de juiste persoon binnen ons team kunnen koppelen aan het project. Daarnaast helpt het enorm als je een plattegrond of bestaande tekening meestuurt, dan hebben we meteen een idee van de ruimtes.

Lichtplan laten maken

Of je nu op zoek bent naar lichtplan advies of je een lichtplan wil laten maken, wij staan voor je klaar. Met meer dan 40 jaar ervaring helpen wij jou graag. Bij ons kun je terecht voor verschillende lichtplannen. Bijvoorbeeld retailverlichting, horeca verlichting, kantoorverlichting, showroom verlichting, sportverlichting of zorgverlichting. Mocht je enkel op zoek zijn naar lichtadvies? Dan kun je ook contact met ons opnemen voor lichtadvies op maat.

Lichtplan aanvragen

    Let op! Maximale bestandsgrootte is 10mb.
    De volgende bestandstypes worden geaccepteerd: pdf, doc, dwg en skp.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    Merken die ons vertrouwen