Keten verlichting
een vak apart

Het verlichten van één locatie is een ding, maar wat als je verantwoordelijk bent voor de verlichting van een hele keten of formule? Wij begrijpen deze behoeften als het gaat om het verlichten van meerdere locaties. Met onze expertise en capaciteit zijn we in staat om ketens van winkels, restaurants, kappers, sportscholen en meer te voorzien van de perfecte verlichting. Of het nu tien vestigingen zijn of honderd, wij kunnen consistentie en kwaliteit garanderen.

Neem vrijblijvend contact op

Ketens die ons vertrouwen

Uniformiteit in uitstraling

Binnen een keten, of formule, is uniformiteit van groot belang. Je wilt natuurlijk dat elke locatie dezelfde uitstraling heeft die past bij het merk. Onze experts werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het lichtplan en de verlichting voor iedere vestiging consistent is. Of het nu gaat om een supermarktketen, bouwmarkt, kapper of andere detailhandel, we begrijpen dat jouw behoeften. Binnen iedere fase van een project kunnen wij instappen, dat maakt ons flexibel en krachtig.

Energie besparen op grote schaal

Naast het bieden van dezelfde uitstraling is energie besparen topprioriteit. Onze op maat gemaakte oplossingen omvatten hoogwaardige en energie-efficiënte LED verlichting. Deze kwalitatieve ledverlichting verbruikt aanzienlijk minder dan oudere ledverlichting of traditionele verlichting. Daarnaast geniet je van een lange levensduur, want ieder product wordt getest voordat het onze fabriek verlaat. Hierdoor kun je aanzienlijk besparen op operationele kosten én de ecologische voetafdruk van de keten minimaliseren. We gaan voor de maximale besparing in combinatie met de perfecte beleving. We kunnen gedetailleerde besparingsberekeningen uitvoeren op basis van specifieke locaties en behoeften. Ons deskundige team analyseert het energieverbruik en legt je graag de jaarlijkse besparing uit. Dit stelt jou niet alleen in staat om efficiënter te opereren, maar ook bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

 

Het belang van planning

Zonder plan geen licht zeggen we wel vaker, dit geldt ook voor een planning. Een grondige planning is een van de bouwstenen van het succesvol verlichten van een keten. De start bestaat uit een uitgebreide analyse van de specifieke behoeften, merkidentiteit en eisen. Dit stelt ons in staat om een de juiste producten te selecteren en een lichtplan op maat te maken. Als we samen gaan werken zal een vast team van licht experts aan de slag gaan met de planning en uitvoering van iedere locatie. Geheel in overeenstemming met jou.

perfecte klantbeleving 

Binnen formules staat de klantbeleving centraal. De juiste verlichting kan de sfeer creëren die klanten aantrekt en comfort biedt. Of het nu gaat om het accentueren van product displays, het creëren van de juiste ambiance in een restaurant of het verbeteren van de sportomgeving. Onze ervaren lichtexperts begrijpen hoe licht dit kan bereiken. Benieuwd naar eerdere projecten? Bekijk ze hier.

Jouw partner voor ketenverlichting

Als je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare partner die jouw verlichtingsprojecten kan beheren, dan ben je bij ons bij het juiste adres. We hebben de capaciteit, expertise en toewijding om ervoor te zorgen dat alle locaties optimaal worden verlicht. Geheel in lijn met de formule en specifieke eisen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij jouw merk kunnen versterken met de kracht van licht.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of laat je gegevens achter. We komen binnen een werkdag bij je terug!

Maurice Arons

Directeur