Health

Binnen de health branche hebben we al snel te maken met het verlichten van locaties voor speciale doelgroepen. Deze doelgroepen verdienen extra aandacht en dat begrijpen wij als geen ander. Onze lichtspecialisten zorgen voor een fijne omgeving met aandacht voor dat wat voor jouw doelgroep belangrijk is.

 

Health

Retail

In de retail komen verschillende elementen samen. Van het presenteren van producten tot en het vertalen van de merkwaardes naar de klant. Licht staat hier aan de basis. Het maakt zichtbaar, creëert sfeer en zorgt voor veiligheid. Van algemene verlichting tot en met productpresentatie, kleren tot brillen. Elk stukje retail vraagt om zijn eigen aanpak.
Retail

Hospitality

Ieder restaurant is anders, dit vraagt om een plan op maat. Net zoals er veel restaurants zijn, zijn er ook veel verschillende soorten verlichting. Wij vertalen jouw concept door in een mooi verlichtingsplan met een fijne sfeer waarin de gast kan genieten.
Hospitality

Office

De laatste jaren is kantoorverlichting sterk ontwikkeld en verbeterd. Deze verlichting draagt bij aan het creëren van een omgeving waarbinnen iedere werknemer zich fijn voelt. Een gelukkige werknemer is een betere en gezelligere werknemer.
Office

Project indienen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, we komen binnen een werkdag bij je terug.

Maurice Arons

Directeur