Onze missie

Wij vertalen jouw wensen en eisen naar creatieve en doeltreffende lichtconcepten. Dat doen we door goed naar je te luisteren en de ruimte te observeren. Samen met jou kiezen we een lichtplan dat exact past bij jouw doel. Daarbij zorgen wij voor de juiste balans tussen gebruik, duurzaamheid en beleving.

Onze geschiedenis

Lixero is een familiebedrijf met een historie. Zo’n 40 jaar geleden werd het bedrijf opgericht door de familie Arons. In de beginjaren lag de focus van het bedrijf op architectuur met in de loop van tijd een verschuiving naar licht.

Al vanaf het begin maken we gebruik van ruwe materialen in combinatie met de nieuwste technieken op het gebied van verlichting. De komst van een nieuwe generatie bracht aanvullende inzichten en ambitie met zich mee. Zo hebben we ons ambacht in de loop der jaren geperfectioneerd.

Nu creëren en leveren we licht, afgestemd op wat jij nodig hebt.

Onze producten

Sinds onze oprichting werken wij met de beste producten. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar producten zoveel mogelijk gemaakt met natuurlijke en lokale grondstoffen. Deze producten combineren we met de beste LED-technieken, om het juiste licht te creëeren. Dit doet onze eigen productieafdeling, in Deurne. Welke oplossing we ook leveren, we zorgen altijd voor een perfect evenwicht tussen gebruik, duurzaamheid en beleving.

Onze technologie

Wij maken gebruik van de nieuwste LED-technieken, chips en tekenprogramma’s. Dit doen wij om ieder project zo perfect mogelijk in te richten. Wij geloven in kwaliteitsproducten en daarbij hoort constante innovatie en ontwikkeling. Omdat wij onze producten zelf maken staan wij altijd garant voor kwaliteit. Dat is onze aanpak.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ondernemen draait niet alleen om het bedrijf, het gaat ook om de mensen van en rondom het bedrijf. Evenals de (natuurlijk) omgeving van ons bedrijf. Niet alleen met onze producten en ons wagenpark proberen wij op een duurzame manier te werk te gaan, in onze omgeving stimuleren wij duurzaam en gezond leven. Zo zijn wij sinds jaar en dag stersponsor van onze lokale hockeyclub MHC Deurne. Hiernaast zijn we sinds 2022 partner van de Hartstichting en hebben we hierdoor een AED op locatie, zodat we een veiligere omgeving creëren voor werknemers en omwonenden.

Project indienen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, we komen binnen een werkdag bij je terug.

Maurice Arons

Directeur