Synergie van elementen

Bij retail komen verschillende elementen samen. Van het presenteren van producten tot en het vertalen van de merkwaardes naar de klant. Retail verlichting staat hier aan de basis. Het maakt zichtbaar, creëert sfeer en zorgt voor veiligheid. Van algemene winkelverlichting tot en specifieke product presentatie. Van kleding tot speelgoed. Elk stukje retail vraagt om een lichtplan op maat.

Lees meer over onze Retail verlichting oplossingen

Retailers die ons vertrouwen

Expert in retail verlichting

Met de juiste winkelverlichting creëer je een fijne winkelomgeving voor klanten. Zo beïnvloed je positief het gedrag van klanten. In een donkere winkel voelt niemand zich prettig, al betekent dat niet dat het overal helder verlicht moet zijn. Onze lichtspecialisten hebben jaren ervaring met retailverlichting. Daar zijn we immers groot mee geworden.

Maatwerk voor synergie

Iedere winkel is anders en vraagt om zijn eigen aanpak. Het verlichten van een kledingwinkel is natuurlijk niet hetzelfde als een slager of tuinwinkel. Onze lichtspecialisten gaan met jou aan de slag voor hét retail lichtplan dat past bij jouw winkel. Dit is maatwerk, zo realiseer je synergie tussen alle elementen in jouw winkel.

 

Besparen met ledverlichting

Naast dat het om klantbeleving draait, wil je het energieverbruik zo laag mogelijk houden als retailer. Met onze led verlichting speciaal voor retail zorg je voor zowel een aantrekkelijk lichtbeeld als een lage energierekening. Door gebruik te maken van onze ledverlichting met een hoge energie-efficiëntie kan de besparing oplopen tot 85%. Met de huidige energieprijzen betekent dit dat de investering nóg sneller is terugverdien

Offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur