Zorg verdient aandacht

In de wereld van gezondheidszorg en medische dienstverlening speelt verlichting een cruciale rol. Het gaat niet alleen om het verlichten van fysieke ruimtes, maar ook om het creëren van de juiste sfeer, het verbeteren van de kwaliteit van leven en het ondersteunen van het personeel. Zorgverlichting is divers en veeleisend, met verschillende doelgroepen en de daarbij horende specifieke behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van verlichtingsplannen op maat voor zorginstellingen, ziekenhuizen, huisartsen en andere medische faciliteiten.

Vraag hier jouw lichtplan aan

Zorgbedrijven die ons vertrouwen

Aandacht voor
de doelgroep

Binnen deze branche draait alles om mensen. Verschillende zorginstellingen bedienen doelgroepen, van jonge kinderen tot ouderen en van patiënten met speciale behoeften tot medisch personeel dat nauwkeurige verlichting vereist tijdens het werk. Elke doelgroep heeft zijn eigen unieke wensen en behoeften als het gaat om verlichting. Onze verlichting experts hebben de ervaring en begrijpen dit. We passen onze lichtplannen aan op de specifieke behoeften van iedere doelgroep.

Jouw lichtplan
op maat

Iedere locatie is uniek. Elke zorginstelling heeft zijn eigen architectuur, indeling en functionele doeleinden. Daarom is het van groot belang om een lichtplan op maat te maken voor elke locatie. Hiervoor nemen we de tijd om jouw faciliteit te begrijpen en de visie te omarmen. We combineren jouw input met onze expertise om een lichtplan te creëren die niet alleen functioneel en efficiënt is, maar ook comfortabel voor patiënten en personeel.

Betere kwaliteit
van leven

De juiste zorgverlichting draag direct bij aan de kwaliteit van leven van patiënten. Het creëren van een omgeving die geruststellend, comfortabel en herstellend is, is van grote waarde. Bij ieder project houden wij hier rekening mee. We gebruiken licht om een sfeer te creëren die stress vermindert en het welzijn van patiënten en bewoners bevordert. Of het nu gaat om gaat om automatisch dimmende verlichting of kleurrijke badkamerverlichting. Wij begrijpen dat de kwaliteit van leven prioriteit nummer één is.

Betere verlichting
minder verbruik

Naast het bieden van op maat gemaakte verlichting oplossingen, zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Energiezuinigheid is een topprioriteit in de gezondheidszorg en energiezuinige ledverlichting is de ideale keuze om aan deze eis te voldoen. Onze nieuwste generatie ledverlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting of oudere ledverlichting. Dit resulteert niet alleen in een lagere energierekening, maar ook wordt zo de ecologische voetafdruk van jouw zorginstelling verkleint. Bovendien omarmen we circulaire verlichting, door  onder andere te kiezen voor energie neutrale en sociale productie. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Bereken jouw besparing met onze besparingscalculator.

Subsidie voor
zorg verlichting

Financiering van verlichtingsprojecten in de zorg kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er subsidies beschikbaar om instellingen en bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van hun verlichting. Onze experts kunnen jouw helpen bij het vinden van de juiste subsidie, zodat deze waardevolle investering zich nóg sneller terugbetaald.

Jouw wensen
onze expertise

Zoals je nu weet, begrijpen wij de complexiteit en het belang van goede verlichting ind e zorg. Ons toegewijde team van experts, van light designers tot installateurs, werken samen om jouw op maat gemaakte lichtplan te leveren. Als je op zoek bent naar hoogwaardige zorgverlichting die de kwaliteit van cliënten verbetert, energiezuinig is én voldoet aan de specifieke behoeften van jouw instelling, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we jouw visie verlichten en realiseren.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of laat je gegevens achter. We komen binnen een werkdag bij je terug!

Tom Trommelen

Commercieel Directeur