Vraag

Electro Technics werd door de projectontwikkelaars ingeschakeld om het gehele pand van Woonzorgcampus Ezeldijk te voorzien van de juiste apparatuur. Electro Technics heeft ons gevraagd vorm te geven aan het verlichtingsplan voor een doelgroep die de aandacht verdient. Woonzorgcampus Ezeldijk bestaat voornamelijk uit individuele kamers waar senioren kunnen genieten van hun welverdiende rust. Verder is het cluster van gebouwen van vele gemakken voorzien, waaronder een receptie, kapper en ontmoetingskamers. De bouwstructuur bestaat veelal uit designelementen, gecombineerd met moderne materialen. Hiervoor hebben we een passend plan gemaakt dat de groene visie van de projecteigenaren combineert met de juiste sfeer. Dit plan is één op één overgenomen en uitgevoerd.

Uitdaging

Het doel was de invloed op het milieu, en dus het verbruik van de verlichting, zo laag mogelijk te houden maar toch de juiste sfeer te realiseren.. De originele projectopdracht was nog niet vertaald naar de nieuwere LED-technieken die voldoen aan de duurzame normering. Aan ons de uitdaging om hier vorm aan te geven.

Resultaat

Een mooie mix van klassieke en moderne lichttechnieken. De energiedoelstellingen zijn behaald en de bewonerstevredenheid is hoog. Het project is zo goed verlopen dat een tweede opdracht direct in gang is gezet.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur