Health verdient aandacht

Binnen de health branche hebben we al snel te maken met het verlichten van locaties voor speciale doelgroepen. Deze doelgroepen verdienen extra aandacht en dat begrijpen wij als geen ander. Onze lichtspecialisten zorgen voor een fijne omgeving met aandacht voor dat wat voor jouw doelgroep belangrijk is.

Lees meer over onze Health oplossingen

Aandacht voor de doelgroep

Binnen deze branche hebben we al snel te maken met het verlichten van locaties voor speciale doelgroepen. Deze doelgroepen verdienen extra aandacht en dat begrijpen wij als geen ander. Onze lichtspecialisten zorgen voor een fijne omgeving met aandacht voor dat wat voor jouw doelgroep belangrijk is.

Geen licht zonder plan

Op iedere locatie moet verlichting niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de juiste sfeer. Door de juiste combinatie van algemene en spotverlichting te gebruiken kan een ruimte tot leven komen. Onze lichtontwerpers kunnen prachtige 3D-lichtconcepten bouwen voor die perfecte locatie, waarbij sfeer en functie samenkomen.

Health merken die ons vertrouwen

Project indienen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of laat je gegevens achter. We komen binnen een werkdag bij je terug!

Tom Trommelen

Commercieel Directeur