Ontvang vandaag
jouw tegenofferte!

Als installateur weet je hoe belangrijk het is om producten te gebruiken die betrouwbaar en efficiënt zijn. Bij Lixero begrijpen we jouw behoeften en willen we je graag de best mogelijke oplossingen bieden. Met onze speciale service voor installateurs kunnen we je helpen bij het krijgen van een scherpe tegenofferte voor jouw project. Lees verder en ontdek waarom wij al meer dan 42 jaar dé partner zijn voor verlichting.

Hey installateur,

doe de gratis offerte check!

  Let op! Maximale bestandsgrootte is 10mb.
  De volgende bestandstypes worden geaccepteerd: pdf, doc, dwg en skp.

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

  • Prijsvoordeel voor installateurs

  We waarderen jouw vakmanschap en passie. Daarom bieden we speciale prijsvoordelen, exclusief voor installateurs. Wanneer je met ons samenwerkt kun je profiteren van concurrerende prijzen voor al onze producten. Wij geloven erin dat hoogwaardige verlichting betaalbaar moet zijn voor installateurs zoals jij. Zodat jij jouw klanten een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan kunt bieden. Ontdek vandaag nog hoeveel je kunt besparen door jouw offerte in te sturen en een tegenofferte te ontvangen.

  • Gemakkelijk te installeren armaturen

  De beste producten zijn gemakkelijk en snel te installeren. Bij het ontwerp en de productie van de armaturen houden we daar rekening mee. We bieden een breed scala aan armaturen aan die zijn ontworpen met het oog op installatiegemak, van trackspots tot ledpanelen en van downlights tot opbouwarmaturen. Of je nu werkt aan een groot project of juist een kleine installatie, onze producten zijn intuïtief ontworpen en worden compleet geleverd. Zo minimaliseer jij jouw installatietijd! Met onze producten ga je efficiënt te werk tijdens ieder project

  • Nederlandse productie en ondersteuning

  We zijn trots op onze eigen Nederlandse productie. Naast ons kantoor in het Brabantse Deurne bevindt zich de productiehal waar onze armaturen gemaakt en getest worden. Om de hoogste kwaliteit te garanderen werken we zoveel mogelijk met lokale partners en grondstoffen uit een straal van 150 kilometer. Zo kunnen we jouw partner zijn waar je op kunt vertrouwen en die snel kan reageren op jouw vragen en behoeften. Ons team van lichtexperts staat altijd klaar om je te ondersteunen en te voorzien van de informatie en begeleiding die je nodig hebt. Of je nu advies wilt over de juiste armaturen voor een specifiek project of hulp nodig hebt bij het lichtplan. Wij zijn jouw partner!

  Doe de gratis offerte check!