Terug naar overzicht

Onze samenwerking met Maakwerk Deurne

We geloven in meer dan alleen het leveren van hoogwaardige verlichting. We geloven in het bouwen van betekenisvolle samenwerkingsverbanden die een positieve impact hebben op onze omgeving. Daarom zijn we trots om onze samenwerking met Maakwerk te delen, een sociale onderneming die mensen met een inhaalslag tot de arbeidsmarkt ondersteunt.

Een sociale visie

Maakwerk is gevestigd in Deurne, slechts twee straten verderop van ons hoofdkantoor. Hun visie is om sociaal te ondernemen door mensen met een arbeidsbeperking bestaansrecht te bieden. Dit doen ze door deze mensen een waardevolle bijdragen te laten leveren binnen hun sociale organisatie. Hierbij draait het om waarde creatie en niet om geld.

Onze samenwerking

Bij Lixero zijn we altijd op zoek om bij te dragen aan een circulaire wereld. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met Maakwerk. We hebben een deel van onze assemblagewerkzaamheden aan hen toevertrouwd, waardoor ze kunnen bijdragen aan onze productieprocessen. Daarnaast ontvangen wij ook een stuk flexibiliteit hierdoor, win-win.

Een betere toekomst samen

Samenwerken met Maakwerk gaat voor ons over meer dan alleen het uitbesteden van werk. Het gaat om het samenbrengen van talent, potentieel en mogelijkheden. We geloven dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan onze samenleving, ongeacht hun achtergrond. Door samen te werken met Maakwerk, dragen we hieraan bij.

Samen sta je sterker

Wij blijven ons inzetten voor sociaal ondernemerschap en het creëren van positieve verandering. Onze samenwerking met Maakwerk is slechts het begin van wat we hopen te bereiken. Samen zijn we sterker, en samen kunnen we een verschil maken. We zijn enthousiast over de toekomst van deze samenwerking en blijven ons inzetten voor een wereld waarin iedereen de kans krijgt om te schitteren.

Bekijk hier de video van Lixero & Maakwerk

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur