Vraag

Het projectteam heeft Electro Technics en Lixero ingeschakeld om hun visie om te zetten naar een werkbare situatie voor Stedelijk Lyceum Topsport Antwerpen. We hebben een korte studie uitgevoerd waaruit bleek dat de wensen van het projectteam alleen behaald konden worden met behulp van premium producten in combinatie met moderne technologieën. Deze studie is omgezet naar een werkbaar plan en gepresenteerd aan de stakeholders. Daarna is het plan in nauwe samenwerking gerealiseerd.

Uitdaging

De projectontwikkelaars wilden hun visie op gezondheid terug laten komen in het design van het pand. De verlichting is daar een essentieel onderdeel van. Een belangrijke voorwaarde was dan ook dat het rendement per armatuur minimaal 90% moest zijn. Een uitdaging die wij natuurlijk graag aan zijn gegaan.

Resultaat

Het pand van Stedelijk Lyceum Topsport Antwerpen voldoet aan de hoogste eisen van design, de verlichting legt daarbij accenten op de juiste aspecten. Sport, educatie en ontspanning ontmoeten elkaar op optimale wijze. 

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur