Vraag

Op nog geen kilometer van ons kantoor vind je Casa de Padel Deurne. Een nieuwe padelbaan waar je je waant in Spaanse sferen. Voor dit lokale project verzorgden wij de verlichting en een doorgedacht lichtplan voor het de entree en het horecagedeelte. Dit geheel in de mediterrane sferen die passen bij het merk Casa de Padel.

Project in samenwerking met CRS B.V. & Egon Deuze Interiors.

Uitdaging

Het pand bestaat uit drie delen: de entree, het horecagedeelte en de padelbanen. Voor de entree is gekozen voor een licht en uitnodigende uitstraling. Als gasten de club binnenstappen worden ontvangen aan een houten balie. Hierboven hebben we een gependeld armatuur geplaatst zodat er een comfortabele werkplek is voor de medewerkers. Daarnaast hebben we in het entreegedeelte gebruik gemaakt van diverse minimalistische inbouwspots voor de algemene verlichting.

Horecaverlichting

Wanneer je verderloopt kom je in het horecagedeelte, met een gezellig bar en een comfortabel zitgedeelte. Door de gehele ruimte lopen trackrails, waar we onze flexibele trackspots in hebben geplaatst. Met deze spots zorgen we ervoor dat er voldoende algemeen licht is én kunnen we de logo’s en producten op de muren accentueren.

Om een gezellige Spaanse sfeer te realiseren hebben is gekozen voor verschillende decoratieve armaturen. Hierbij zijn wandlampen met glasafwerking gebruikt maar ook verscheidene hanglampen. Door de rotan hanglamp en geweven lampenkappen komt het Spaanse thema ook mooi terug in de verlichting.

Resultaat

Aan de voorzijde zie je het niet, maar alle verlichting is slim gestuurd. Met behulp van het Philips MasterConnect systeem is de verlichting draadloos bestuurbaar. Zo kan de verlichting tot in precisie gedimd worden en kunnen er licht scènes gemaakt worden. Het belangrijkste voordeel voor de klant was dat dit zorgde voor veel minder installatiewerk. Omdat het systeem draadloos werkt hoefden er dus minder draden gelegd te worden.

Positieve reacties

Met een tevreden klant en al veel positieve reacties van padelspelers kunnen we concluderen dat het een geslaagd project is geworden. We hebben met veel plezier aan dit doorgedachte project gewerkt. Casa de Padel Deurne is een mooi (Spaans) plaatje geworden om trots op te zijn!

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur