Vraag

SMC Maaspoort is meer dan een enkel een fysiopraktijk, het is een persoonlijk bedrijf met aandacht voor (top)sporters. In de praktijk komen verschillende diensten samen, van een fysiotherapie tot een sportscreening tot performance trainingen. Met al deze verschillende diensten is het begrijpelijk dat niet iedere ruimte dezelfde functie vervult, wat betekent dat ook de verlichting anders is.

Uitdaging

Studio Boud heeft de oude fysiopraktijk gestript en helemaal opnieuw ingebouwd. In de gangen, spreekkamers en behandelkamers is een huiselijk wit plafond gekomen. Voor een comfortabel lichtbeeld en een stijlvol uiterlijk hebben we hier gekozen voor de Arkoslight Lex. Bij dicht armatuur is de lichtbron vrij diep in de inbouwspot geplaatst, wat zorgt voor een comfortabeler lichtbeeld. Daarnaast heeft de inbouwspot een laag energieverbruik en, al zeggen we het zelf, een mooi uiterlijk. Op de bovenste verdieping van de praktijk bevindt zich de gym, deze ruimte heeft een industriële look met een open plafond. Hier is een carré van lichtrails geplaatst waarin minimalistische trackspots zijn geplaatst, zo is de praktijk flexibel in hun lichtbeeld voor de sportschool.

Resultaat

Samen met Studio Boud is het een erg mooi resultaat geworden. Je herkent de oude praktijk van SMC Maaspoort bijna niet meer terug. We zijn blij dat we aan dit mooie project hebben kunnen bijdragen met goed en stijlvol licht.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur