Vraag

Het bouwteam van het Ice Skating Center Mechelen (ISCM) vroeg ons vorm te geven aan het lichtdesign van de diverse ruimtes binnen het pand. De grote hal van de schaatsbaan vormde de grootste uitdaging. De verlichting moest slim worden ingebouwd, zodat deze met één druk op de knop kan wisselen tussen sfeerverlichting en praktisch licht. De retailomgeving vroeg om een lichtplan waardoor producten excelleerden. Kleedkamers vroegen om praktisch waterdichte armaturen, die zorgden voor een overzichtelijke omgeving. Tot slot moest de horeca omgeving een welkomstgevoel uitstralen, met de nadruk op beleving en sfeer.

Uitdaging

Licht heeft intense invloed op hoe we ons voelen, wat we willen en welke beslissingen we maken. Daarom hebben ruimtes met verschillende toepassingen ook verschillende lichtplannen nodig. Dat neemt natuurlijk niet weg dat deze ruimtes naadloos in elkaar moeten overlopen.

Resultaat

De modernste schaatsbaan in België is voorzien van een prachtig lichtplan. De verlichting is stuurbaar via computer en applicaties, elke sfeer kan met één druk op de knop gecreëerd worden. De klant voelt zich welkom in het ISCM. Praktische verlichting en sfeerverlichting zijn op de juiste plaatsen aangebracht en zorgen voor een optimaal gebruik van alle afdelingen van Ice Skating Center Mechelen.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur