De werknemer in de spotlight

De laatste jaren is kantoorverlichting sterk ontwikkeld en verbeterd. Deze lampen dragen bij aan het creëren van een omgeving waarbinnen iedere werknemer zich fijn voelt. Een gelukkige werknemer is een betere en gezelligere werknemer.

 

Lees meer over onze Office oplossingen

De perfecte werkomgeving

Ieder kantoor heeft verlichting nodig, in het speciaal kantoren met weinig natuurlijk licht. Welke verlichting we gebruiken is afhankelijk van de omgeving en de wensen van de ondernemer. Zo kunnen we koele verlichting gebruiken voor een verbeterde focus en verhoogde alertheid, of gebruiken we warmer licht voor sfeervolle afdelingen.

Goed voor milieu en portemonnee

De verlichting in een kantoor brandt vele uren per jaar. Door het gebruik van LED kantoorverlichting kan je als ondernemer besparen op de energierekening door het lage verbruik van LED. Daarnaast gaat LED tot wel tien keer langer mee dan een TL buis én geeft het fijner licht voor jouw werknemers. Benieuwd naar de kantoren die wij hebben mogen verlichten? Bekijk er een aantal hieronder.

Kantoren die ons vertrouwen

Project indienen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of laat je gegevens achter. We komen binnen een werkdag bij je terug!

Dick Bouwheer

Senior Account Manager