Vraag

Miro is een internationaal softwarebedrijf met meerdere kantoren verspreid over verschillende continenten. Dit groeiende bedrijf breidde uit naar Amsterdam en was op zoek naar partijen om hun monumentale pand van binnen om te toveren naar een inspirerende en moderne werkomgeving. De software van Miro is gemaakt om samen te werken, en dat is precies wat we deden tijdens dit project. In samenwerking met onder andere onze partner DRDS zorgden we voor een succesvol project.

*De designarmaturen zijn niet opgenomen in onderstaande productlijst, echter zijn alle gebruikte armaturen beschikbaar. Neem hiervoor contact op met een van onze lichtspecialisten.

Uitdaging

Het historische gebouw aan de Amsterdamse Singelgracht heeft meer dan 32.000 vierkante meters en biedt werkplekken voor bijna duizend werknemers. Een flinke project waar onze light designers mee aan de slag gingen. Miro Amsterdam moest verlicht worden in lijn met de waarden van het bedrijf, inspiratie, duurzaamheid, modern, adaptie en creativiteit stonden centraal.

Resultaat

Het resultaat mag er zijn! We hebben gebruik gemaakt van verschillende trackspots en inbouwspots om algemene ruimtes en werkruimtes te verlichten. Daarnaast zijn er verschillende design kantoorlampen gebruikt om op een inspirerende manier de werkplekken te verlichten. Daarbij zorgen de speelse hanglampen voor een creatieve werkomgeving, helemaal in synergie met het interieur van het kantoor. Het kantoor van Miro Amsterdam is een schitterend plaatje geworden, als je er doorheen loopt is het een beleving op zichzelf. Verder zijn er genoeg werkplekken en samenwerkruimtes waar er rustig gewerkt kan worden met volledige focus als daar behoefte voor is. Een kantoor om trots op te zijn!

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur