Vraag

Het is niet de eerste keer dat we voor BuitenHof Tuinmeubelen een winkel mochten verlichten. Na eerdere succesvolle projecten kregen we de opdracht om BuitenHof Venlo te voorzien van goed licht. Voor ons was het bijna een thuiswedstrijd, de winkel ligt op nog geen halfuur van ons kantoor in Deurne.

Uitdaging

Naast dat de verlichting in lijn moest zijn met de algemene uitstraling van BuitenHof kregen we een aantal aandachtspunten mee. Allereest vinden klanten bij BuitenHof een grote selectie tuinmeubelen, maar ook parasols. Deze parasols zorgden ervoor dat de meubels onder de parasol niet goed en aantrekkelijk verlicht  werden. Het was vaak donker onder deze parasols, dit zorgde voor een onaantrekkelijke en onrealistische product presentatie. In het lichtplan is hierom gekozen om gebruik te maken van een carre, oftewel een gependeld railsysteem, zodat we met behulp van trackspots de producten onder de parasols goed aan kunnen lichten.

Realistischer kleurbeeld

Een ander probleem waar BuitenHof Venlo tegenaan liep was de onrealistische kleurweergave. Door gebruik te maken van armaturen met een hoge CRI waarde hebben we ervoor gezorgd dat kleuren realistisch weergeven worden. Zo zien klanten meteen of de kleur bekleding de juiste is! Tot slot is er in het lichtplan extra aandacht besteed aan het uitlichten van de signing en looppaden in de winkel. Zo weten klanten gemakkelijk waar ze alle producten kunnen vinden en hoe ze op een prettige manier door de winkel kunnen navigeren.

Resultaat

BuitenHof Venlo is een schitterende winkel geworden waar klanten op een comfortabele manier kunnen shoppen. De problemen van de opdrachtgever zijn getackeld met behulp van een welbedacht lichtplan en de juiste producten. Een van onze installatiepartners zorgden ervoor dat het lichtplan in werkelijkheid werd gebracht en alles vlotjes verliep. Ook deze vestiging is er een waar de opdrachtgever en medewerkers trots op mogen zijn.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur