Vraag

Bij Bufkes bouwen ze de lekkerste broodjes en wij zetten deze broodjes en de gasten in de welverdiende spotlight. Voor deze horecaketen verzorgen we al geruime tijd de verlichting, zo ook voor de nieuwe vestiging in het centrum van Heythuysen. We begonnen met een lichtplan dat aansloot bij de uitstraling van het merk. Hierbij was het belangrijk dat er een gezellige en nostalgische sfeer gecreëerd werd, vooral in het zitgedeelte van het restaurant. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van verschillende decoratieve armaturen en trackspots van 2700 Kelvin.

Uitdaging

Nadat het lichtplan akkoord was werden onze eigen producten geproduceerd en de decoratieve armaturen kochten we in bij onze partnermerken. Door een goede combinatie van zowel technische verlichting als decoratieve verlichting ontstaat er een gezellige sfeer en een comfortabele lunchomgeving. Dit alles geheel in lijn met de uitstraling van Bufkes.

Resultaat

Tot slot installeerde de installateur alle verlichting volgens plan. Voor de noodverlichting hebben we gebruik gemaakt van Zemper noodarmaturen die we in de rail kunnen plaatsen. Zo is Bufkes Heythusen niet alleen verzekerd van goede en stijlvolle maar ook veilige en betrouwbare verlichting. Zowel de werknemers als de opdrachtgever waren enthousiast over het resultaat. Dat maakt Bufkes Heythuysen een schitterende nieuwe vestiging!

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur