Retail, een samenkomst van elementen

In de retail komen verschillende elementen samen. Van het presenteren van producten tot en het vertalen van de merkwaardes naar de klant. Licht staat hier aan de basis. Het maakt zichtbaar, creëert sfeer en zorgt voor veiligheid. Van algemene verlichting tot en met productpresentatie, kleren tot brillen. Elk stukje retail vraagt om zijn eigen aanpak.

Lees meer over onze Retail oplossingen

Aandacht voor jouw business

Creëer met de juiste verlichting een fijne winkelomgeving en beïnvloed zo positief het gedrag van de klanten. In een donkere winkel voelt niemand zich prettig, echter betekent dit niet dat het overal helder verlicht hoeft te zijn. Onze lichtspecialisten snappen dat, ieder verlichtingsplan wordt namelijk vakkundig samengesteld op basis van wat de eigenaar wil uitstralen. Daarnaast worden speciale producten of afdelingen met aandacht uitgelicht, alles om de ideale klantbeleving te realiseren.

Geen one size fits all

Elk stukje retail vraagt om zijn eigen aanpak en dankzij onze segment specialisten kunnen wij ondernemers bijstaan en adviseren in hun project. Het verlichten van een showroom is natuurlijk niet hetzelfde als het verlichten van een slager of supermarkt. Benieuwd hoe anderen hun project hebben ingevuld? Bekijk dan onze projecten hieronder. Wil je graag dat een specialist langskomt voor vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Retailers die ons vertrouwen

Project indienen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, we komen binnen een werkdag bij je terug.

Maurice Arons

Directeur