Verhoog de omzet
Verminder de energiekosten

Verlichting speelt een grote rol in het creëren van een aantrekkelijke winkelomgeving. Wij streven ernaar om jouw winkel te voorzien van de juiste verlichting, zodat jij jouw klanten een optimale winkelbeleving kunt aanbieden. Daarnaast kun je met energiezuinige winkelverlichting tot wel 85% besparen op je energierekening. Tel uit je winst!

Betere verlichting, betere product presentatie

Met de juiste verlichting laat je jouw producten er nog aantrekkelijker uitzien. Onze kwaliteitsverlichting zorgt voor helder en gelijkmatig licht, waardoor de kleuren van de producten tot leven komen en de kwaliteit benadrukt worden. Daarnaast zorgen we met de juiste lichtkleuren en intensiteit voor de gewenste sfeer in jouw winkel. Zo kun jij de klant zich thuis laten voelen.

Besparen en verbeteren

Met trots kunnen we zeggen dat wel al meer dan 42 jaar ervaring hebben met winkelverlichting, van lokale winkels tot grote ketens. Wil jij ook de verkoop verhogen en tegelijktijdig energiekosten besparen? Vraag een gratis lichtcheck aan, dan komt een van onze ervaren experts bij jou langs. Hij bespreekt samen met jou de verbeterpunten en legt je uit hoe jij kunt besparen op je energierekening. Daarnaast is hij er om te sparren over jouw visie op de verlichting, dat komt allemaal aan bod tijdens deze gratis lichtcheck!

 

Verkoop verhogen en energiekosten verlagen?

Vraag vandaag nog onze gratis lichtcheck aan en ervaar de mogelijkheden voor jouw winkel!    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    Betere productpresentatie Tot 85% minder energiekosten Meer klantuitgaven

    Deze winkels gingen jou voor