Hospitality vraagt om sfeer

Ieder restaurant is anders, dit vraagt om een plan op maat. Net zoals er veel restaurants zijn, zijn er ook veel verschillende soorten verlichting. Wij vertalen jouw concept door in een mooi verlichtingsplan met een fijne sfeer waarin de gast kan genieten.

Lees meer over onze Hospitality oplossingen

Elk restaurant is uniek

De keuze van de verlichting voor een restaurant is van verschillende factoren afhankelijk. Zo wordt er gekeken naar wat de ondernemer uit wil stralen in combinatie met de producten die verkocht worden. Bijvoorbeeld vis vraagt om een hele andere verlichting dan vlees of wijnen. 

Ervaring is key

Onze lichtspecialisten hebben jaren ervaring met het ontwikkelen van lichtplannen voor restaurants en verswinkels. Zij vertalen jouw eisen en wensen door in een schitterend project met de juiste verlichting voor jouw zaak. Ben je benieuwd naar hoe wij de zaken van andere ondernemers verlicht hebben? Bekijk enkele projecten hieronder.

Merken die ons vertrouwen

Project indienen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of laat je gegevens achter. We komen binnen een werkdag bij je terug!

Paul Matlung

Directeur Business Development