Meer sfeer
minder energiekosten

De juiste sfeer en uitstraling in jouw restaurant is cruciaal, wij begrijpen dat. Onze horecaverlichtig is speciaal ontworpen om jouw restaurant te laten stralen en de perfecte klantervaring te creëren. Doe vandaag nog de gratis lichtcheck en ontdek hoe jij jouw restaurant kunt transformeren met prachtige verlichting.

Betere verlichting, betere beleving

Licht speelt een sleutelrol bij het realiseren van de gewenste sfeer in een restaurant. Met meer dan 40 jaar ervaring begrijpen wij wat de juiste lichttemperatuur, kleurweergave en lichtdekking voor verschillende ruimtes in jouw restaurant moet zijn. Met een lichtcheck en lichtplan op maat zorg jij voor de perfecte ambiance, of het nu gaat om een intiem diner of een levendige bar.

De lichtcheck

Tijdens de lichtcheck gaat een van onze ervaren experts de verlichting van jouw restaurant na. Waar zitten verbeterpunten? Hoe zou je zelf graag de verlichting willen hebben en hoe kun jij besparen op je energierekening. Zaken die allemaal aan bod komen tijdens deze gratis lichtcheck.

Stijlvolle verlichting

Wij geloven dat verlichting niet alleen functioneel, maar ook mooi moet zijn. We bieden stijlvolle design verlichting van hoge kwaliteit die perfect aansluit bij het interieur van jouw restaurant. Onze uitgebreide collectie energiezuinige ledverlichting biedt een scala aan stijlen, zodat jij altijd de perfecte verlichting vindt die jouw restaurant laat opvallen. En dat mét een besparing op je energierekening.

Creëer de juiste sfeer met de juiste verlichting!

Vraag vandaag nog onze gratis lichtcheck aan en ervaar de mogelijkheden voor jouw restaurant!    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    Meer dan 42 jaar ervaring Tot 85% minder energiekosten Breed scala designverlichting

    Deze restaurants gingen jou voor