Vraag

Echte ambacht als het gaat om chocolade. Je bestaat niet voor niets meer dan 50 jaar. Het familiebedrijf Rousseau Chocolade bestaat uit meer dan twintig vestigingen, verspreid over Limburg en Noord -Brabant. Op dit moment is Rousseau Chocolade bezig met een herinrichting van de winkels om de huisstijl eenduidig door te voeren, met de chocolade centraal. Een leuke uitdaging voor het lichtplan. Chocolade is namelijk een (licht) gevoelig product. Onze designers maken daarom een speciaal plan waarbij er extra aandacht wordt gegeven aan de productpresentatie.

Uitdaging

Het 50-jarig jubileum laten terugkomen in het design in combinatie met een goede productpresentatie en de juiste klantbeleving.

Resultaat

Een pendellampje als symbool voor elk bestaansjaar heeft een rol gekregen in de ‘sterrenhemel’ die centraal staat in de winkel, dus 50 stuks in totaal. De klantbeleving staat voorop, met extra aandacht voor de huisstijl en de zichtbaarheid. Dit alles zonder de producten uit het oog te verliezen. Met speciaal licht dat zo min mogelijk impact heeft op de gepresenteerde chocolade.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur