Vraag

Optiek Smets in Herentals onderging een flinke verbouwing, maar het resultaat mag er wezen. Met een lichtplan dat geheel bij het interieurontwerp past is het een mooie winkel geworden. We vertellen je graag meer over de verlichting in deze optiek.

Uitdaging

De winkel van Optiek Smets is een plek waar de klant centraal gezet wordt. De klant waant zich in een oase waar men op een comfortabele manier zijn of haar bril kan selecteren. Het is veel meer dan een winkel, het pand is uitgerust met een koffiebar, zitplaatsen en testruimtes. Daarbij worden er verschillende monturen tentoongesteld op de wanden van de winkel.

Voor Optiek Smets is gekozen voor combinatie van verschillende soorten armaturen, afhankelijk van de benodigde lichtwens van het gedeelte van de winkel. Zo zijn er trackrails geïnstalleerd waarbij energiezuinige en kwalitatieve trackspots geplaatst zijn die zowel fungeren als algemene verlichting als product verlichting. Zo worden stijlvolle monturen in een aantrekkelijke spotlight geplaatst. Daarnaast zijn er in het houten plafond inbouwspots geplaatst, die een comfortabel lichtbeeld creëren om even rustig te zitten en te genieten van een bakje koffie. Tot slot is er in de meet- en testruimtes gekozen voor inbouwspots met een lage verblindingswaarde. Dit zorgt voor een comfortabele klantervaring.

Resultaat

We kunnen wel zeggen dat het een winkel is geworden waar men trots op kan zijn. De verlichting zorgt voor een mooie en comfortabele ambiance en past perfect in het interieur.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur