Vraag

Elektrotechnisch Buro Van Keulen werd aangesteld om de juiste beleving te creëren in de showroom. Voor de inrichting van de commerciële ruimtes stelde Nobra Cars BMW de voorwaarde dat het buitenlicht in samenwerking met de interne verlichting een egaal verlichte ruimte moest creëren. Voor hun klanten willen ze de beste ervaring om de nieuwste automodellen bewonderen in de showroom. Zonlicht kan zorgen voor schaduwwerking en dat kan de beleving verstoren.

De ervaring van onze segment manager was nodig om een weloverwogen beslissing te nemen voor de te voeren lichtstrategie. De verlichtingsproducten zijn gekozen op hun eigenschappen om licht van hoogtes uit te stralen en de juiste sfeer in de showroom te creëren. Deze producten liggen in lijn met de algemene luxe en schone uitstraling van de showroom.

Uitdaging

In het najaar van 2014 was het tijd voor Nobra Cars BMW om op zoek te gaan naar een nieuwe showroom en werkplaats voor haar BMW productaanbod. Het oude pand had in de loop der jaren zijn match met het luxe merk verloren en was toe aan een upgrade. Het pand moest passen bij de high-end producten in zowel kwaliteit als schoonheid. Na een intensieve zoektocht heeft Nobra Cars BMW haar oog laten vallen op een pand dat voldoet aan alle eisen. Het ligt op een prachtige locatie met veel groen, is groot genoeg om groei te doorstaan en bestaat veelal uit glas dat veel buitenlicht doorlaat.

Resultaat

Een showroom om erg trots op te zijn. De prachtig egaal verlichte showroom accentueert de gehele productrange van Nobra Cars BMW. De schoonheid van de auto’s komt optimaal tot zijn recht.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur