Vraag

Het nieuwe concept van de Nettorama richt zich geheel op presentatie. Goede producten voor goede prijzen en toch een nieuwe uitstraling. Het systeemplafond is vervangen door een open ruimte, met direct zicht op de buizen, leidingen en verbindingen tegen het plafond. Het geheel is zwart afgewerkt, wat zorgt voor een moderne, strakke uitstraling.

Uitdaging

Voor Lixero was dit de eerste Nettorama zonder het vertrouwde systeemplafond. Een prachtige uitdaging om de juiste sfeer en beleving te verzorgen zonder te breken met de bestaande normen en waarden van Nettorama. Het merk staat bekend om haar scherpe prijzen, A-merken en kwaliteit. Dit vertalen wij door het juiste lichtbeeld te combineren met het bestaande design.

Resultaat

Een frisse winkel met een hoog lichtniveau en een uitstekende versbeleving. De discount uitstraling, wat door de Nettorama wordt beoogd, komt hier uitstekend tot zijn recht.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur