Vraag

In het Zuid-Hollandse Hazerswoude staat sinds kort de nieuwe duurzame fabriek van Menken Orlando. Een van de grootste Europese foodconcept leveranciers. De nieuwe fabriek van zo’n 5.200 vierkante meter herbergt de productie én verpakking van alle producten die het bedrijf maakt. Wij mochten de verlichting van dit project voorzien. Onze ervaren lichtdesigners gingen aan de slag en hebben er een aantrekkelijke en levendige werkomgeving gecreëerd.

Uitdaging

Een innovatief en duurzaam lichtplan ontwikkelen voor een enorme locatie. Een locatie waar verschillende ruimtes te vinden zijn voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld productie van goederen maar ook kantoorruimtes en magazijn verlichting.

Resultaat

Een mooie productielocatie waar werknemers fijn en veilig kunnen werken. Goed verlichte werkplekken in een mooi en kloppend lichtplan. De mensen van Menken Orlando zijn blij met het resultaat en dat maakt ons ook blij.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur