Vraag

Keurslager van der Meer in Heerenveen is geen normale slagerij, al zou je dat op het eerste moment niet zeggen. Deze slagerij is een van de eerste slagerijen met onze nieuwste dynamische verlichting. Wat dat inhoudt vertellen we je graag.

Uitdaging

Onze productietak ontwikkelde een verlichtingssysteem voor verswinkels waarbij de focus ligt op minder derving, kwaliteits- en smaakverlies van de versproducten. Met behulp van slimme sensoren wordt de verlichting in de winkel gestuurd. Wanneer een klant de winkel binnenkomt zal de helderheid van de verlichting verhoogd worden. Hierdoor worden alle producten op de meest aantrekkelijke manier verlicht. Wanneer er geen, of weinig, klanten in de winkel zijn zal de verlichting gedimd worden. Omdat het dimmen van de verlichting erg snel gaat, is deze verandering vrijwel niet zichtbaar voor de klanten.

Resultaat

Keurslager van der Meer realiseert met deze nieuwe sensortechniek de beste productpresentatie terwijl er minder derving, smaak- en kwaliteitsverlies optreedt. Naast de verlichting in de winkel, wordt ook de werk- en kantineverlichting automatisch gedimd, en zelfs uitgeschakeld wanneer er geen medewerker aanwezig is. Het dimmen en uitschakelen van de verlichting resulteert ook in een mooie energiebesparing en dus een lagere energierekening. Een win-win situatie!

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur