Vraag

Het verlichten van een keten, een vak apart! We zijn erg trots dat we dit eerste project van Intertoys mogen delen. De winkel in Veenendaal is een van de winkels waar het nieuwe Intertoys concept helemaal is doorgevoerd. Deze moderne winkel is een plaatje geworden, met de juiste aandacht voor zowel de klanten als het ruime assortiment.

Uitdaging

Onze light designer ontwierp een lichtplan waarmee de aandacht van het winkelend publiek werd getrokken. Met het slim inzetten van verschillende lampen wordt de aandacht gelegd op verscheidene delen van Intertoys Veenendaal. Hierdoor wordt deels de looproute bepaald maar wordt er ook gezorgd voor een duidelijk en comfortabele winkelomgeving.

Resultaat

In dit project hebben we gekozen voor een combinatie van verschillende kantelbare ledspots. Zo gebruiken we ‘wallwashers’ om een lichtbeeld te creëren met zo min mogelijk schaduwen en focus voor de details van de producten.

Daarnaast gebruikten we trackspots met verschillende gradenbundels. De spots met een kleinere gradenbundel zorgen voor extra aandacht voor speciale producten of productgroepen. De spots met een grotere gradenbundel gebruiken we voor algemenere verlichting in de winkel.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur