Vraag

Hanos Maastricht, een meerjarig project. Maar dat is logisch als je kijkt naar de omvang, met meer dan 40.000 vierkante meter is dit de grootste locatie van Hanos. In deze enorme vestiging vind je meer dan 100.000 producten, stuk voor stuk mooi en kundig verlicht.

Uitdaging

Hoe pak je zo’n project aan? Dat was een uitdaging. Door intern samen te werken en allemaal onze bijdragen te leveren aan dit project hebben we het tot een goed eind gebracht. Van de designafdeling die gezorgd heeft voor een kloppend lichtplan tot de productieafdeling die de benodigde producten heeft geassembleerd en de monteurs die ze kundig hebben geïnstalleerd. Dat noemen we een project van A tot Z!

Resultaat

Het resultaat mag er zijn! De hele locatie klopt tot in de puntjes. Van een overzichtelijk, veilig en energiezuinig magazijn tot de winkel en het experience center. Het gebouw ademt inspiratie en beleving op een duurzame manier. Met de juist duurzame verlichting wordt de perfecte klantbeleving gerealiseerd. Hanos Maastricht is een project geworden waar we als hele team trots op mogen zijn.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur