Vraag

Hanos Eindhoven is niet zo maar een horecagroothandel, het is een groothandel met een oppervlakte van zo’n 17.000 vierkante meter. Het ontwikkelen van een lichtplan voor zo’n grote locatie vraagt om de nodige dosis expertise en ervaring van onze lichtdesigners. Naast de normale afdelingen die je bij Hanos vindt heeft Hanos Eindhoven ook een grote showroom met meubelen. De belichting van meubelen is anders dan de verlichting van versproducten, zeker geen one size fits all project dus.

Uitdaging

Het Hanos DNA volledig terug laten komen binnen alle afdelingen van deze grote locatie. En daarbij ook de parkeergarage mooi en veilig verlichten.

Resultaat

Met behulp van innovatieve verlichting hebben we de afdelingen van deze vestiging passend kunnen verlichten. De verschillende afdelingen zijn stuk voor stuk eyecatchers. Daarnaast is er synergie tussen de afdelingen en is er een plek ontstaan waar alle ambachten samenkomen. Tot slot is alles achter de schermen bij Hanos Eindhoven voorzien van robuuste en energiezuinige magazijnverlichting. Bekijk ook de andere Hanos locaties met onze verlichting!

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur