Vraag

Gemeentewerf Eersel’s bovenverdieping is omgetoverd tot een modern kantoor. Bij aanvang troffen we een ruime, L-vormige open ruimte aan, slechts verlicht door enkele kleine ramen. Het kenmerkende aluminium dak en de robuuste houten balken creëren een unieke boogstructuur, waarbij de akoestische panelen al waren geïnstalleerd.

Uitdaging

We kozen ervoor om drie grote lichtcarrés met downlights als basisverlichting te installeren, aangevuld met diverse trackspots. Dit zorgt voor een gezond en comfortabel werkklimaat. Momenteel biedt het kantoor ruimte aan vier werkplekken, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar acht, dankzij onze flexibele verlichting. In de vergaderruimte, die afloopt naar het laagste punt, verlichten twee trackspots de donkere hoeken.

Resultaat

De verhuizing van medewerkers van het gemeentehuis naar Gemeentewerf Eersel is goed ontvangen. Ze genieten van een warme en comfortabele werkplek. De opdrachtgever waardeert vooral ons hergebruik programma en de lokale en sociale assemblage van de armaturen. In samenwerking met KBLT Interieur Projecten hebben we een prachtig resultaat neergezet.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur