Vraag

Een winkel als Etos Zoetermeer opereert 7 dagen per week, het hele jaar rond. Wanneer heb je dan tijd om voor een verbouwing? Daarom heeft de ondernemer de wens dat het nieuwe lichtontwerp en realisatie hiervan tijdens openingstijden plaatsvindt. Tevens met zo min mogelijk effect op de dagelijkse gang van zaken. Dat betekent dat het plan goed moet worden uitgedacht, dit vraagt om een open communicatielijn tussen onze lichtontwerpers en de monteur op locatie. De producten worden gekozen aan de hand van de huidige indeling van het plafond, zodat er zo min mogelijk verbouwd hoeft te worden. De nadruk komt te liggen op het merk Etos en de productpresentatie.

Uitdaging

Etos Zoetermeer in het juiste licht zetten, tijdens de openingstijden.

Resultaat

Het begint bij de ingang. Het merk is visueel sterk aanwezig met nadruk op de typische Etos stijlelementen. In de winkel komen de verschillende verpakkingen sterk naar voren ,met behoud van een egaal lichtbeeld. We hebben het hierbij nog niet eens gehad over de maandelijkse besparing op de stroomkosten. Kortom, de ondernemer is tevreden met het resultaat.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur