Vraag

Butcher’s Store Antwerp City South is de derde kwaliteitsslagerij van Luc de Laet en Peggy Van Haver. Als vanouds mocht de partner Wimag winkelinrichtingen de volledige inrichting en het concept verzorgen.

In een oud historisch huis in centrum Antwerpen gelegen aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten is Butcher’s Store Antwerp City South gelegen. Het ambacht van de oude huizen komt hier volledig in terug. Het gebouw is gestript, met respect voor de oude bakstenenen muren. Daarnaast zijn de oude fabrieksklokken hersteld en door onze productieafdeling voorzien van de nieuwste food ledgeneratie verlichting.

 

Uitdaging

Hoe kunnen we met de inrichting en verlichting het ambacht van Butcher’s Store Antwerp City South terug laten komen in de locatie. Daarnaast hebben we alle versproducten (vlees, kaas, fruit en groenten) en bereide producten ieder op een andere subtiele manier uitgelicht.

Resultaat

Een ambachtelijk slagersconcept in een oud historisch huis in de Antwerpse wijk Zuid. Als voorbijganger op straat wordt je als het ware ‘binnen gezogen’ door het effect van het intense en sprankelende lichtbeeld.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur