Vraag

BM Personeel is sinds 1 juli 2022 te vinden aan de Fabriekstraat in Deurne. Voor hun nieuwe pand waren ze op zoek naar een verlichtingspartner, deze was met Lixero zo gevonden. Op 400 meter van hun nieuwe kantoor vindt men onze fabriek en ons kantoor, een echt lokaal project kunnen we wel zeggen.

Uitdaging

BM Personeel was op zoek naar een multifunctioneel kantoor. Een kantoor waar goed individueel gewerkt kan worden maar ook genoeg ruimte is voor vergaderingen en samenwerken. Daarnaast was het ook van belang dat er een bar met muziek kwam voor de (vrijdagmiddag)borrels. Een passend lichtplan werd ontwikkeld door onze lichtspecialist.

Resultaat

De begane grond is verlicht met trackarmaturen, inbouwspots en design pendelarmaturen. Met behulp van de trackspots wordt het logo achter de tafel mooi uitgelicht. Op de bovenverdieping bevindt zich het kantoor en de bar, ook hier is een spectrum van armaturen gebruikt om de juiste sfeer te realiseren. De werkplekken worden met de stoere LD armaturen op een efficiënte en comfortabele manier verlicht. Boven de vergadertafel hangen design hanglampen, perfect in lijn met dat wat BM Personeel uit wil stralen met hun kantoor. Om de nieuwe beleving compleet te maken is er een Lixero Audio speaker geïnstalleerd in de lichtrails. Zo geniet het gehele kantoor van de beste muziek tijdens het werk en de borrels!

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur