Vraag

Bax Music is een toonaangevende muziekwinkel in Nederland en België, gespecialiseerd in muziekinstrumenten, DJ-gear, studio-apparatuur, verlichting en geluid. De Bax Music-winkel in Amsterdam is een van de nieuwste filialen, waar klanten een breed assortiment aan hoogwaardige producten kunnen vinden.

Voor Bax Music Amsterdam hebben wij bij de volledige verlichting van A tot Z gepland. Het project omvatte een gedetailleerd lichtplan en uitgebreide berekeningsrapporten van maar liefst 120 pagina’s. Ons doel was om een goed verlichte winkel te creëren die naadloos aansluit bij de look & feel van de nieuwe formule van Bax Music.

Uitdaging

Bij het ontwerpen van het lichtplan voor hebben we rekening gehouden met alle aspecten van verlichting:

  • Algemene verlichting

Voor de algemene verlichting hebben we armaturen geselecteerd die zorgen voor een optimale verlichting van de winkelruimte, wat essentieel is voor een prettige winkelervaring en het presenteren van producten.

  • Decoratieve verlichting

Om de sfeer en uitstraling van de winkel te versterken, hebben we gekozen voor stijlvolle en functionele decoratieve verlichting.

  • Noodverlichting

We hebben ervoor gezorgd dat de noodverlichting voldoet aan de geldende richtlijnen, waardoor de veiligheid van klanten en personeel gewaarborgd is.

Resultaat

De installatie van de verlichting werd vakkundig uitgevoerd door Hoppenbrouwers Techniek, een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in elektrotechnische installaties. Na de installatie hebben wij bij de verlichting nauwkeurig uitgericht om de finishing touch te geven. Dit zorgde ervoor dat alle verlichting perfect op zijn plaats zit, wat bijdraagt aan de algehele sfeer en functionaliteit van de winkel.

Door een gedetailleerd lichtplan en uitgebreide berekeningsrapporten te combineren met vakkundige installatie en afwerking, hebben we een goed verlichte winkel gerealiseerd die volledig voldoet aan de verwachtingen en de uitstraling van de nieuwe formule van Bax Music.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur