Vraag

In april 2022 heropende Bakker Bart Leeuwarden haar deuren na een verbouwing van enkele maanden. De zaak in het centrum van de stad verlegde de focus van ‘verkoop’ naar een fijne hospitality beleving. Een groot deel van het pand kreeg een andere indeling. Aan ons werd gevraagd om het licht te verzorgen voor de vestiging.

Uitdaging

In lijn met de laatste formuleontwikkelingen binnen Bakker Bart is de winkel verlicht. Geheel van lichtplan tot en met installatie.

Resultaat

Met behulp van verschillende (richtbare) inbouwspots en stijlvolle hanglampen hebben we de verschillende ruimtes juist verlicht. Werknemers hebben goed en genoeg licht om veilig en nauwkeurig te werk te gaan. Daarnaast worden de lekkere en verse producten aantrekkelijk verlicht, zonder de kwaliteit negatief te beïnvloeden. Tot slot kunnen alle gasten genieten van hun eten en drinken in de ruime zitgedeeltes van Bakker Bart Leeuwarden. Het is een mooi en modern totaalplaatje geworden!

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur