Vraag

Als verlichtingspartner van Bakker Bart hebben we de verbouwde vestiging in nieuw licht mogen zetten. Bakker Bart Den Bosch is gevestigd in een historisch pand in het centrum van de stad. De oude buitenkant van het gebouw brengt een mooi contrast met het nieuwe concept dat binnen door is gevoerd.

Uitdaging

Onze light designer zorgde voor een kloppend lichtplan wat aansluit met de waardes en formule van Bakker Bart. Zo heeft iedere vestiging een uniforme uitstraling. Omdat er in de winkel donkere materialen worden gebruikt is het belangrijk dat er genoeg licht is zodat de visuele ervaring niet benadeeld wordt. Echter moet het ook niet te licht worden, om zo een aangename ambiance te creëren.

Resultaat

Met een combinatie van downlights en richtbare spots hebben we het eetgedeelte een moderne look en feel gegeven. Gasten kunnen hier comfortabel genieten van de lekkere broodjes van Bakker Bart Den Bosch. Daarnaast hebben we met de spots gezorgd dat de roze signing in de spotlight staat, conform met de formule. In de keuken zijn energiezuinige ledpanelen gebruikt voor een veilige en betrouwbare werkomgeving. Deze vestiging is een plek voor de toekomst, waar gemak en beleving voorop staan.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur