Terug naar overzicht

We zijn verhuisd!

We zijn verhuisd! Nee, we zijn niet weg uit ons mooie Deurne. Maar met onze tweede locatie in Eindhoven zijn we verhuisd. Tot eind vorig jaar hadden we een locatie in het inspirerende Broeinest, op Strijp-S. Maar sinds april 2023 hebben we een plek in het Microlab ook op Strijp-S. Een grote verhuizing is het niet, want het gebouw ligt naast het Glasgebouw waar het Broeinest in gevestigd was.

Een plaats met historie

Naast dat Strijp-S een bruisende en inspirerende plek is, is het ook een gebied met historie. Het voormalige industriepark bestond onder andere uit een glasfabriek (Glasgebouw), natuurkundig laboratorium (NatLab), VideoLab en het SFH gebouw (Microlab). In het SFH gebouw werden TV’s gemaakt, tegenwoordig is het ook nog een plek voor makers. Onderin het gebouw zijn verschillende werkplaatsen en ateliers waar vakmensen aan de slag zijn met hun ambacht. De verdiepingen daarboven worden gevuld door creatieve en inspirerende bedrijven. Waarvan wij er dus sinds dit jaar ook een zijn.

Kennis is er om te delen

Naast dat er bedrijven gevestigd zijn, zijn er ook plaatsen om te vergaderen en evenementen te organiseren. Dit is ook een van de dingen die wij graag doen. Kennis delen door middel van een evenement, onze masterclass verlichting! Als je meer wil weten over hoe verlichting werkt, hoe je er zelf mee aan de slag kunt of de regels omtrent verlichting is dit iets voor jou. Je kunt je gratis inschrijven voor een van de masterclasses, meer informatie vind je hier! In mei was onze eerste editie in het Microlab en het was een gezellige ochtend met enthousiastelingen.