Licht. Het kan je project maken of breken. Licht heeft ontzettend veel invloed op de sfeer van een locatie. Maar ook bepaalt licht hoe wij mensen en voorwerpen zien. In onze masterclass voor interieurarchitecten leer je hoe je juist omgaat met verlichting.

Onze ervaren light designer neemt je tijdens deze masterclass mee in de wereld van verlichting. We beginnen bij de basis maar gaan daarna wat verder de diepte in. Je leert zo over het effect van verschillende lichtkleuren (Kelvin) op mensen en voorwerpen. Ook vertellen we je meer over wanneer je bijvoorbeeld trackspots gebruikt of beter kunt kiezen voor inbouwspots. Wij zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kunt met alles wat je vandaag leert.

Tijdens de masterclass is er de ruimte om persoonlijk advies te krijgen voor een project waar je mee bezig bent. Onze designer laat hier graag zijn licht over schijnen. Wanneer de volgende masterclass plaatsvindt is nog niet bekend, we houden je graag op de hoogte hiervan. Vul het formulier hiernaast in dan ontvang je automatisch een uitnodiging voor de volgende masterclass! De masterclass zal plaatsvinden in Eindhoven op het bruisende Strijp-S.

“Ik heb de masterclass bijgewoond en vond het een super leerzame ochtend. Het is inderdaad raadzaam om een partij als Lixero in te schakelen bij zakelijke verlichtingsconcepten, want het is best complex allemaal.”

Inschrijven

Vul het formulier in, dan ontvang je automatisch een uitnodiging voor de volgende masterclass.

– Het effect van verschillende lichtkleuren
– De nieuwste lichttechnieken aan bod
– Persoonlijk advies voor jouw project

 

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    40 jaar ervaring in de verlichting De nieuwste lichttechnieken aan bod Producten van Nederlandse makelij

    Masterclass verlichting voor interieurontwerpersMasterclass verlichting voor interieurontwerpers Broeinest Eindhoven