Terug naar overzicht

Meet The Team: Paul Matlung

Dit is Paul Matlung! Hij is 55 jaar maar voelt zich nog 25. Hij komt uit het mooie Amersfoort. Paul is bij Lixero verantwoordelijk voor Business Development. Als partner is hij overal verantwoordelijk voor maar zijn hart ligt bij commercie en business development.

De dag van Paul Matlung

Hij is al meer dan 4 jaar werkzaam bij Lixero en hij vindt het de leukste club met enorm veel kennis van verlichting. Zijn werkdagen zijn heel divers. Soms is hij aanwezig bij een project in uitvoering maar het merendeel van de tijd gaat hij bij relaties en bedrijven op bezoek. Die afwisseling vindt hij het leukst aan zijn werk. Hij zit met veel bedrijven om de tafel om te zien of beide partijen beter en sterker kunnen worden van een samenwerking. Ook kijkt hij graag naar nieuwe toepassingen zoals AI en de mogelijkheden in het verduurzamen van de producten. Binnen Lixero staat hij erom bekend dat wanneer hij op kantoor is, iedereen dit al snel heeft gemerkt.

 Italië liefhebber

Hij drinkt zijn koffie het liefst zwart en sterk, net zoals in zijn favoriete vakantieland Italië. Het is zijn tweede thuis en komt er graag met familie en vrienden. Voor Paul komt dat door de sfeer, het eten, de cultuur, de afwisselende omgeving en de vriendelijke mensen. In zijn vrije tijd reist hij het liefst over de wereld. Binnenkort gaat hij bijvoorbeeld met zijn jongste zoon een rondreis door Japan maken. Verder staat er op zijn bucketlist een reis door Canada met zijn gezin in een camper.

Paul kent zijn klassiekers

Bij Paul thuis staat er altijd Nederlandse muziek, Motwon of muziek uit de jaren 70 aan. Zijn favoriete film is The Godfather met Al Pacino, volgens hem, een waanzinnige film over de Italiaanse onderwereld. Gomorra is zijn favoriete serie die wederom over Italiaanse drugsbendes gaan. Zijn lievelingseten is Italiaans en Spaans. Je zou bijna denken dat hij half Italiaans is. Zijn favoriete feestdag is oudjaar en dat viert hij het liefst gezellig met vrienden en familie om samen het jaar af te sluiten.

Vroeger wilde hij gelukkig worden en dat is hem gelukt. Zijn motto is dan ook ‘’Haal alles eruit wat erin zit! Keihard werken en keihard genieten. Wat hij iedereen mee wil geven is ‘’ Geniet van elke dag! Wees positief en lief voor elkaar.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur