Vraag

Een speciaalzaak als Wouters Bouwmaterialen biedt een plaats waar alle materialen kunnen worden ingezien, aangeraakt en gematcht. De verschillende soorten materialen en producten zijn uitgestald in een grote hal met twee verdiepingen. We zijn begonnen met het indelen van het project in een aantal zones, ingedeeld met een aantal checkpoints. We werken hier met twee verdiepingen, wat vraagt om een slimme inrichten van zowel de zijkanten van het balkon, als de armaturen in de hoogte. De juiste balans ontstaat door accenten te leggen met behulp van rails en inbouwspots en het plafond te voorzien van high bays, armaturen speciaal voor hoge ruimtes. Het lichtbeeld kan zo makkelijker worden aangepast aan de hand van de gepresenteerde producten.

Uitdaging

Het inrichten van een winkel met diverse ruimtes. Daarnaast worden er diverse soorten materialen worden gepresenteerd, met allemaal een eigen verlichtingseis.

Resultaat

De badmeubels zijn egaal verlicht vanuit de hogere ruimtes, de tegels juist met inbouwarmaturen. Door de verlichting slim op elkaar af te stemmen krijgt elke zone de aandacht die het verdient. Wouters Bouwmaterialen straalt met de nieuwe verlichting uit wat het uit wil stralen!

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur