Vraag

Na een succesvolle oplevering van de Van den Bosch Aacdemy mochten we Van den Bosch wederom voorzien van verlichting. Deze keer voor hun nieuwe kantoorpand, genaamd The Factory. De naam komt van de herkomst van het pand, waar voorheen een zuivelfabriek gevestigd was. Tijdens de verbouwing van het pand is de historische buitenkant geheel intact gehouden. En zeg nou zelf, zo’n mooi pand verdient het om in de spotlight te staan.

Uitdaging

Aan ons werd gevraagd om een passend lichtplan te ontwikkelen voor dit nieuwe kantoor. Met verschillende ruimtes, zoals vergaderzalen, werkplekken maar ook een bioscoop werd het een mooie uitdaging voor onze ervaren light designer. Met behulp van een combinatie van trackspots, lichtlijnen en design armaturen werd er gezorgd voor een luxueuze maar ook informele sfeer. Precies waar de Van den Bosch naar op zoek was. Alle werkplekken zijn voorzien van comfortabele verlichting zodat iedereen gefocust kan werken. In de vergaderzalen zijn speelse designlampen gebruikt om een inspirerende ruimte te creëren.

Resultaat

Het kantoor aan de Molentiend in Erp is zowel van buiten als van binnen een plaatje. Het historische pand is met de juiste buitenverlichting in de spotlight gezet. Binnenin vindt men een prachtig en modern kantoor, precies waar Van den Bosch naar op zoek was. Vanuit Lixero zijn we trots dat we wederom een mooi resultaat hebben kunnen opleveren. Van lichtplan tot montage, dat is waar we goed in zijn!

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur