Vraag

Begin 2016 stonden wij op de Horecava in Amsterdam, om te laten zien welke beleving wij met licht kunnen creëren in de horeca. Een van onze segment managers leerde daar de eigenaar van The Seafood Bar kennen. De Seafood Bar bleek al geruime tijd op zoek te zijn naar een nieuwe leverancier, die het winkelconcept kon vertalen naar het juiste verlichtingsplan. Samen met interieurbouwer Estida zijn wij met deze vraag aan de slag gegaan.

Het concept van The Seafood Bar is om verse vis te combineren met sfeer en kwaliteit. Zodat de klant The Seafood Bar telkens weer weet te vinden. Onze segment manager creëerde het totaalconcept waarmee het lichtdoel bereikt werd.

Uitdaging

Het accentueren van de eigenschappen van verse vis was het voornaamste projectdoel. Naast een passend lichtplan waren er nog twee belangrijke parameters. Allereerst moest alle verlichting centraal bestuurd kunnen worden van een punt. Daarnaast moeten alle systemen eenvoudig dimbaar zijn.

Resultaat

Een zeer aantrekkelijk visrestaurant, waar zowel klanten als medewerkers zich hier thuis voelen en genieten van de verse vis.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur