Vraag

Het Keurslagerschap komt niet zomaar, de slager staat garant voor het leveren van kwaliteit waar ambacht hoog in het vaandel staat. Bij Keurslagerij Joost Kuijpers natuurlijk ook. Voor het design betekent dit dat de focus moet liggen op wat echt belangrijk is: het vlees. Door het juist inzetten van licht komen de vers kenmerken naar voren die het verschil moeten maken. Voor een slagerij blijft de uitdaging de presentatie van het vlees, zowel in de toonbank als op de wandschappen. Dit vraagt om een eenduidig lichtbeeld dat het rood naar voren laat treden en de witte randen accentueert. Daarnaast moet het design van de slagerij letterlijk in het licht worden gezet, waar een samenspel optreedt van schaduw en kleur.

Uitdaging

Het creëren van een nieuwe concept waar Keurslagerij Joost Kuijpers bekend wordt als dé keurslager van Deurne. In samenwerking met WIMAG gingen we de uitdaging aan om een nieuwe design te combineren met het juiste licht.

Resultaat

Een design wat voor zichzelf spreekt, met de focus op het  ambachtelijke vlees. Een overzichtelijke koeltoog waar vers en vakmanschap stralen naar de consument en keurslager zelf.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur