Vraag

Het ICT bedrijf Van Roey opende in het voorjaar van 2022 de Kempus. Een inspirerend en slim kantoorgebouw gelegen aan de ring van het Belgische Turnhout. Het gebouw brengt bedrijven samen om innovatief samen te werken in een inspirerende omgeving.

Uitdaging

Het klimaat neutrale gebouw is voorzien van geothermie, wat zorgt voor de verwarming en koeling van het kantoorgebouw via de klimaatplafonds. Daarnaast is het pand uitgerust met zonnepanelen en zonwerend glas om een perfecte werkomgeving te creëren.

Resultaat

Met behulp van extreem performate slimline ledverlichting in de klimaatplafonds is er een esthetische lichtoplossing gerealiseerd. Geheel in lijn met daar waar Kempus voor staat. Door de juiste verlichting te gebruiken bij de werkgedeeltes van het kantoor wordt er een fijne en inspirerende werkomgeving gecreëerd. Met de volledig automatisch gestuurde armaturen voldoet Kempus volledig aan de nieuwste Europese normen omtrent werkplekverlichting.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur